lunes, 27 de enero de 2014

La meva opinió de la sobtada dimissió de Sandro Rosell (i l'opinió d'un altre)



http://www.elperiodico.cat/ca/cartas/entre-tots/nalegro-que-rosell-sen-vagi/100785.shtml
Hi reprodueixo el meu comentari que he desat ara a la meva pàgina de Facebook:

Amb la dimissió sobtada de Sandro Rosell com a President del Barça, he trobat aquesta opinió d'un lector d'El Periódico de Catalunya que resumeix això que molts barcelonistes hi pensàvem de la seva gestió, que va començar amb la polèmica amb Johan Cruyff, després amb Guardiola, amb la seva incapacitat per enfrontar-se al Reial Madrid i al prepotent Mourinho, la manca d'humanitat amb Abida
l i la gota que va vessar el got va ser l'afer Neymar, que va fer que el Barça tingués un grandíssim jugador, que esperem que sigui molts anys amb nosaltres, però ara s'hi veu que va haver molts punts foscos. Jo no vaig ser mai simpatitzant de Rosell, que va ser, a més, un xitxarel.lo dels antibarcelonistes que volien reduir el Barça que Joan Laporta va fer gran i únic al no-res. A més, Rosell tenia al cap només venjar-se de Laporta, de Cruyff, de Guardiola i tots aquests que no eren del seu gust.

JULIÁN JUAN LACASA
Dijous, 23 de gener del 2014 Adrià Aguixà Pardo (Linyola)
Si Rosell se'n va s'ha de dir que ell i la seva junta han enfonsat el Barça. Ha trencat la relació amb una icona del club (tots sabem que no lliga amb en Cruyff). Molt bones paraules però no volia mantenir Guardiola: era un èxit de l'altra junta i no va parar fins que va aconseguir que se n'anés. Rosell ha actuat amb esperit de venjança amb tota la gestió de la junta anterior. I no ha tingut categoria en la gestió del tema dels avals de l'altra junta. Tampoc ha tingut mai carisma per denunciar els atacs de Madrid en l'època Mourinho. Aquest president només ha treballat pels seus interessos i negocis particulars, que els té bàsicament al Brasil. Va gestionar sense humanitat ni decència el tema Abidal. ¿Per què Tito sí i Abidal no? Només era un tema de diners. I no és que jo tingui res en contra de Tito. A més, va vendre el prestigi del club relegant Unicef a un segon terme, sense anul·lar el tracte amb aquest organisme per vergonya. Rosell ha enganyat els socis modificant constantment els tractes inicials amb Qatar. Ha enganyat els socis en la compra de Neymar: la seva gestió ha estat únicament mercantilista, sense considerar que el Barça és alguna cosa més que un club de futbol. Ha dissolt seccions que donaven imatge però costaven diners. I el pitjor de tot, aconseguirà que a la llarga Messi se'n vagi. Dir que se'n va per no perjudicar el Barça és hipocresia. Ja està bé, ¿no? Jo me n'alegro que se'n vagi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario