QUISOCJO

Loading...

domingo, 20 de abril de 2014

CALDRÀ REFER EL BARÇA HABRÁ QUE REHACER EL BARÇA

CALDRÀ REFER EL BARÇA
Després de les derrotes a la Champions i a la Copa, i amb la Lliga gairebé impossible, només al Barça li cal tancar la temporada amb la dignitat més gran possible, i refer l’equip en molts dels seus llocs. Ara no pas, es faria amb això que es diu sang calenta, i ja ens ha fet massa mal això de dir-ho tot en calent, pocs minuts després d’una humiliant derrota, tot i que a la Copa va ser potser més la mala sort (no haver rematat el Reial Madrid després del gol de Bartra i la mala sort del pal de Neymar, que almenys servia per la pròrroga). La Presidència de Sandro Rosell va ser mediocre, només va viure de les rendes del seu odiat Joan Laporta, i per això, Pep Guardiola va decidir anar-se’n. A més a més, Rosell actuava per rancúnia contra Laporta, pels odis que tots dos es tenien l’un contra l’altre, tothom coneix l’ego d’ells. Aquesta temporada va tenir el trist pròleg de la recaiguda de Tito Vilanova dins el seu càncer, que li va obligar a plegar, i l’arribada de l’inexpert en futbol europeu, tot i que treballador honest, Gerardo “Tata” Martino, que mai no ha aconseguit, malgrat les seves intencions, adaptar-se a l’estil europeu, i que l’obligarà a plegar ben aviat. El fixatge de Neymar ha estat molt bo, però ha coincidit en el desconcert general de l’equip, a més de que la lesió que va sofrir el Gener l’ha deixat tocat, a més de l’afer financer arran del seu fixatge, un embolic de valent. I tot allò referent a Messi, prefereixo anar amb compte, no podem escoltar rumors de safareig més adients d’un programa de la tele-escombraria de Tele 5. Seria del tot adient convocar eleccions anticipades, en veure la incompetència de la directiva, però després d’acabar la Lliga, ja que ara l’equip necessita estar tranquil per guanyar-la, o almenys acabar segon, per així no tenir que jugar a l’Agost una eliminatòria prèvia de la Champions, amb l’equip encara verd després de les vacances i a sobre amb molts jugadors cansats després del Mundial, que s’acaba a mitjans Juliol. Això sí, als culers els puc dir que com el Barça té moltes seccions esportives, quan una no ens dóna cap alegria, d’altres sí ens dóna alguna. També donem suport a totes elles.HABRÁ QUE REHACER EL BARÇA


Después de las derrotas en la Champions y en la Copa, y con la Liga casi imposible, sólo al Barça le conviene cerrar la temporada con la dignidad más grande posible, y rehacer el equipo en muchos de sus puestos. Ahora no, pues se haría con eso que se llama sangre caliente, y ya nos ha hecho demasiado daño eso de decirlo todo en caliente, pocos minutos después de una humillante derrota, aunque en la Copa fue quizás más la mala suerte (no haber rematado al Real Madrid tras el gol de Bartra y la mala suerte del palo de Neymar, que al menos servía para la prórroga). 


La Presidencia de Sandro Rosell fue mediocre, sólo vivió de las rentas de su odiado Joan Laporta, y por ello, Pep Guardiola decidió irse. Además, Rosell actuaba por rencor contra Laporta, por los odios que ambos se tenían el uno contra el otro, todo el mundo conoce el ego de ellos. Esta temporada tuvo el triste prólogo de la recaída de Tito Vilanova en su cáncer, que le obligó a dimitir, y la llegada del inexperto en fútbol europeo, aunque trabajador honesto, Gerardo "Tata " Martino, que nunca ha conseguido, a pesar de sus intenciones, adaptarse al estilo europeo, y que le obligará a irse pronto. 


El fichaje de Neymar ha sido muy bueno, pero ha coincidido en el desconcierto general del equipo, además de que la lesión que sufrió en Enero le ha dejado tocado, y sin hablar del embrollo financiero a raíz de su fichaje, un lío mayúsculo. Y todo lo referente a Messi, prefiero tener cuidado ahí, no podemos escuchar rumores de cotilleos más adecuados a un programa de la telebasura de Tele 5. Sería del todo adecuado convocar elecciones anticipadas, al ver la incompetencia de la directiva, pero después de terminar la Liga, ya que ahora el equipo necesita estar tranquilo para conseguirla, o al menos, acabar segundo, para así no tener que jugar en Agosto una eliminatoria previa de la Champions, con el equipo aún verde después de las vacaciones y encima con muchos jugadores cansados después del Mundial, que acaba a mediados de Julio. Eso sí, a los culés les puedo decir que como el Barça tiene muchas secciones deportivas, cuando una no nos da ninguna alegría, otras sí nos da alguna. También apoyemos a todas ellas.


No hay comentarios:

Publicar un comentario